NEKAJ BESED

O nas

...

Naša zgodba se prične ...

Smo zasebni, neprofitni zavod, ki spremlja potrebe današnjega časa.  Želimo si, da bi razširili mrežo storitev vseh generacij. Trg nam narekuje potrebo po razširjeni možnosti druženja in osebne rasti. Zavod je namenjen vsem generacijam. Predvsem ranljivim skupinam, ki so trenutno v izolaciji pred živim svetom, mladostnikom, ki iščejo svojo identiteto, mladostnikom, ki želijo delati dobro, otrokom, ki potrebujejo varstvo, nenazadnje tudi odraslim (24 – 60 let), ki potrebujejo bližino in popestritev svojega vsak dana. Potrebe po socializaciji celotne populacije so velike. Omogočili bomo druženje in osebni razvoj vsem generacijam, z zanimivimi pogovornimi popotovanji skozi življenje.

Dobrodošli na naši spletni strani ZAVODA GENERACIJE. Naj Vam predstavim osebo, ki se skriva za tem naslovom.

Sem Janja Pečelin in sem, najprej mama in žena, hči, sestra in teta, nato pa aktivna in vedoželjna ustanoviteljica zavoda za delo z ranljivimi skupinami. Hvaležna sem za vse izkušnje na svoji  (relativno) dolgi poti, ki sem jo snovala do svojega cilja. Vsak se v svojem življenju sooča s svojimi strahovi, svojimi izzivi. Sama sem našla pogum in pripravila pot do svojih sanj.

Moja dobra in šibka plat je predvsem, da želim delovati na vseh področjih, vse me zanima, vsem bi pomagala. Včasih pozabim nase, pa vendar se vedno znova nagradim. Vsako leto znova odkrivam nova področja, ki me vlečejo na svojo stran.

Sem aktivna članica društva Tvoj telefon, ki je del projekta SOPOTNIK, telefon za pomoč ljudem v stiski ( duševni ).

Sem tudi članica društva Človeška toplina.

V letu 2021 sem se pridružila društvu za logoterapijo Logos.

Moja izobraževanja:

  • dipl. menedžmenta v sociali
  • mag.zakonskih in družinskih študijev
  • Logoterapija